За нас

toursfordentists. > За нас

КОИ СМЕ НИЕ

Вече 19 години, ние от Аполо и МБ Консулт работим съвместно и предлагаме международни пътувания за стоматолози, зъботехници и техните приятели.

Нашият дългогодишен професионален опит ни помага да изберем и организираме най-интересните програми, насочени към всички специалисти в областта на стоматологията.

Аполо е туроператор, създаден през 2000 г., с основната цел да предложи най-добрите екскурзии, почивки и круизи на своите клиенти. Доказали сме се на пазара като водеща туристическа агенция не само в традиционните почивки в Турция и екскурзии в Европа и до далечни дестинации, но и сме първите на българския пазар, които предлагат чартърни речни круизи.

МБ Консулт е фирма със 17-годишен опит както в продажбите на висококачествена дентална техника, така и в организирането на курсове и обучения, свързани със стоматологията.

Нашето приятелство и сътрудничество роди повече от 60 пътешествия до всички краища на света за стоматолози и зъботехници.

Традиционно всяка година предлагаме най-интересните екскурзии за международни форуми като Балканския конгрес BASS, Световния конгрес на FDI, Международната конференция и изложба AEEDC и др.

Освен тях организираме и екскурзии, круизи и почивки до познати и екзотични дестинации на специални цени.

За нас ще е удоволствие да пътешестваме заедно!

Аполо и МБ Консулт

ЗАЩО СЪЗДАДОХМЕ TOURS FOR DENTISTS?

Създадохме сайта toursfordentists.com за да улесним всеки, който иска да получи актуална информация за организираните от нас пътувания.

Мнозина от Вас знаят, че дълги години отпечатвахме каталог, но тъй като ценим Вашето време и мислим, че Вашето удобство е по-важно – toursfordentists.com стана факт.